• OPENINGSTIJDEN
 • 24/7 bereikbaar via Whatsapp & E-Mail
 • BEL ONS
 • 06-14951994 (Tussen 09:00 & 23:00)
 • E-MAIL ONS
 • Info@vixmobiel.nl

Diensten

Van Samsungs en Apple iPhones tot aan HTC’s en Nokia’s: VixMobiel repareert zo goed als elk merk smartphone of tablet. Voor een reparatie hoeft u zelf de deur niet uit, want na één telefoontje staat VixMobiel binnen 24 uur bij u op de stoep.

Ons actuele prijzenoverzicht voor iPhone’s bekijkt u hier en voor Samsung hier. Staat uw toestel of merk er niet bij? Dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Smartphone Reparatie Krimpen

Woont u in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel of Capelle aan den IJssel? Dan betaalt u bij VixMobiel geen reiskostenvergoeding.

Waterschade Telefoon Reparatie

Is uw telefoon in contact geweest met water? Uw toestel in een bak met rijst leggen is niet de oplossing!
Regelmatig bellen klanten ons op met de vraag: “Mijn toestel is in water gevallen. Na 24 uur in rijst gelegen te hebben functioneert hij nog steeds niet. Is het toestel nog te repareren?”
Naast dat het nog zeer waarschijnlijk is dat er vocht aanwezig is in het toestel, voorkomt rijst ook geen corrossie in het toestel zelf. Corrossie kan namelijk kortsluiting veroorzaken wat het toestel onbruikbaar maakt.
Wat is nu het beste om te doen bij vochtschade aan uw toestel:

 1. –   Indien het toestel nog aan staat, zet deze direct uit!
  –   Verwijder de SIM kaart.
  –  “Schud” het toestel droog en droog het af met een doek.
  –   Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Wij zullen uw toestel beoordelen op brandplekken. Wanneer dit het geval is, valt uw toestel helaas niet meer te repareren. Wanneer er geen brandplekken zijn, zullen wij uw toestel volledig uit elkaar halen en deze grondig reinigen. Hiermee wordt de kans op permanente schade aanzienlijk verkleind! Wij zullen in overleg met u de defecte onderdelen vervangen zodat u weer een volledig werkend toestel terugkrijgt!